Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η συμμετοχή στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε καθώς και η ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας είναι ζητήματα που μας αφορούν άμεσα. Εκτός των άλλων, είναι ζητήματα που συμβάλλουν αποφασιστικά στην αειφόρο ανάπτυξη.

Γι' αυτό, στον Όμιλο Σαράντη ακολουθούμε τις παρακάτω αρχές:

 

  • Ο Όμιλος αποτελεί μέρος της κοινότητας. Με αυτό το σκεπτικό προσεγγίζει τη συμμετοχή στην κοινότητα και την ανάπτυξή της.
  • Ο Όμιλος αναγνωρίζει και λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα των μελών της κοινότητας σχετικά με τη λήψη αποφάσεων που την αφορούν.
  • Ο Όμιλος αναγνωρίζει και λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της κοινότητας όπου δραστηριοποιείται, την ιστορία και τον πολιτισμό, τις θρησκείες και παραδόσεις της.

 

Ο Όμιλος Σαράντη συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, προσφέροντας υποστήριξη σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα για την κάλυψη αναγκών τους. Ενθαρρύνουμε την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων μας σε κοινωφελή έργα και συμμετέχουμε σε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι