Προϊοντική Ασφάλεια

Προστασία της υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών

Με τη συνεχή μέριμνα, τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας, διασφαλίζουμε την υγεία και ασφάλεια των καταναλωτών.


Ο Όμιλος έχει λάβει ISO 9001 για την παραγωγή των προϊόντων SANITAS (σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.sanitas.com.gr), ISO 22716 για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων (καλύπτονται αντηλιακά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και αρωματικά προϊόντα), καθώς και πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 13485 για την εμπορία και διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.


Βιώσιμη κατανάλωση

Ο Όμιλος Σαράντη ανταποκρίνεται στην ιδέα της βιώσιμης κατανάλωσης μειώνοντας τα μη βιώσιμα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης.

Υιοθετούμε πρακτικές που βοηθούν τον καταναλωτή να κατανοήσει τις επιπτώσεις των επιλογών του. Του προσφέρουμε επιλογές σε προϊόντα πιο φιλικά προς το περιβάλλον, που σταδιακά μεταλλάσσουν τις καταναλωτικές του συνήθειες.

Τέτοιες σειρές προϊόντων είναι η Green Line της Sanitas και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης Bioten, Elmiplant, Solene και Orzene.

Συμμετέχουμε στο τοπικό σύστημα διαχείρισης συσκευασιών και απορριμμάτων συσκευασίας. Υποστηρίζουμε την επαναχρησιμοποίηση των συσκευασιών, την ανακύκλωση και βάζουμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την πρόληψη της δημιουργίας απορριμμάτων συσκευασίας.

Δεν κάνουμε ελέγχους πάνω σε ζώα για προϊόντα μας.


Εξυπηρέτηση καταναλωτών – Επίλυση προβλημάτων

Η  ικανοποίηση των καταναλωτών από τα προϊόντα μας είναι βασική προτεραιότητα για τον Όμιλό μας.

Γι’ αυτό,  έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς για την υποστήριξη του αγοραστικού κοινού. Από τηλεφωνικές γραμμές καταναλωτών, συμβουλές για την σωστή χρήση των προϊόντων, μέχρι πρόβλεψη για επίσκεψη κατ' οίκων, όπου αυτό απαιτείται.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι