Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα

Ο Όμιλος Σαράντη ανταποκρίνεται στις σημερινές παγκόσμιες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ενσωματώνοντας λύσεις στην γενικότερη στρατηγική του Ομίλου, αλλά και στις επιμέρους λειτουργίες και πρακτικές του.

 

Η αποτελεσματικότερη χρήση ενέργειας και φυσικών πόρων, η εκτενής χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η ελαχιστοποίηση παραγωγής αποβλήτων και η ορθολογική διαχείρισή τους, η παραγωγή προϊόντων πιο φιλικών προς το περιβάλλον, είναι σημαντικές δεσμεύσεις μας απέναντι στις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

 

Από το 1998, οι βασικές εργασίες παρασκευής του Ομίλου πραγματοποιούνται σε ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα. Ο σχεδιασμός και η λειτουργία της μονάδας υιοθετεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι