Όραμα & Στρατηγική

Το όραμά μας για έναν όμιλο-ηγέτη στην παραγωγή και εμπορία καταναλωτικών προϊόντων παραμένει σήμερα πιο ζωντανό από ποτέ. Για να το κάνουμε πραγματικότητα, απαντάμε στις ανάγκες των καταναλωτών με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Σήμερα, τα προϊόντα μας αποτελούν κομμάτι της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή η καθημερινή σχέση με το αγοραστικό κοινό είναι πηγή ευθύνης και ταυτόχρονα το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Ομίλου Σαράντη.

 

Στην υλοποίηση των στόχων μας καθοριστικό ρόλο παίζει η αποτελεσματική διαχείριση του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου. Έτσι, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία, προχωράμε σε συνεχείς επενδύσεις για δημιουργία νέων προϊόντων, είσοδο σε δυναμικές κατηγορίες, εξαγορά προϊόντων ή εταιριών, καθώς και σε νέες συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης διεθνών εμπορικών σημάτων.

 

Η σημαντικότερη επένδυση του Ομίλου όμως παραμένει η επικέντρωση στο ανθρώπινο δυναμικό. Δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων μας σε ένα σύγχρονο, αξιοκρατικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, καταφέρνουμε να υλοποιούμε με επιτυχία τους εταιρικούς μας στόχους. 

 

Τέλος, μέσα από μια διαρκή προσπάθεια για βελτίωση σε όλους τους τομείς, που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ακεραιότητα και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ο Όμιλος δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε καταναλωτές, συνεργάτες, προμηθευτές, μετόχους και εργαζόμενους. Έτσι πετυχαίνει οργανική ανάπτυξη και οικονομική απόδοση σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δυναμικό διεθνές  εμπορικό περιβάλλον.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι