Στρατηγικές Συνεργασίες

Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος Σαράντη, αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, που ενδιαφέρονται να διοχετεύσουν τα προϊόντα τους σε χώρες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

 

Με στόχο την σύναψη μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών, ο Όμιλος μας έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση πάνω από 50 ευρέως αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων. Αυτά ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, σε συνδυασμό πάντα με τα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα του Ομίλου.

 

Στην κατηγορία των Καλλυντικών προϊόντων ευρείας και επιλεκτικής διανομής, ο όμιλος  ξεκίνησε τις στρατηγικές του συνεργασίες τη δεκαετία του ‘70 με τη σύναψη συμφωνίας με την ESTEE LAUDER COMPANIES που το 2002 οδήγησε στην κοινοπραξία της ESTEE LAUDER HELLAS με τον Όμιλο Σαράντη. Επιπλέον, η αντιπροσώπευση της JOHNSON & JOHNSON στη Ρουμανία, της LA PRAIRIE σε Ελλάδα, Πολωνία, και Ρουμανία, του PUIG GROUP στα Βαλκάνια, του ANGELINI GROUP, LA PRAIRIE and CHURCH & DWIGHT στην Ελλάδα,  ενισχύει σημαντικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Όμιλου.

Πιο πρόσφατη στρατηγική συνεργασία είναι αυτή με την εταιρεία CONTER του Ομίλου SODALIS για τη διανομή των εμπορικών σημάτων DENIM, TESORI D’ORIENTE, VIDAL, STREP, LEOCREMA, WASH & GO στην πλειοψηφία των χωρών του Ομίλου.

 

Στα προϊόντα Οικιακής Φροντίδας, σε συνδυασμό με τα κορυφαία ιδιοπαραγόμενα εμπορικά μας σήματα, έρχεται και η πρόσφατη συνεργασία με το SPOTLESS Group να ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας μέσω της αντιπροσώπευση των  προϊόντων VAPONA, COLOUR CATCHER, DYLON, GLOBOL και SEPTIFOS στην Ανατολική Ευρώπη.

 

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος αντιπροσωπεύει και διανέμει ηγετικά brands στο χώρο των βιταμινών, των συμπληρωμάτων διατροφής, και των διαγνωστικών, όπως είναι τα LANES, CLEARBLUE, ORTIS, PIC.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι