Κλάδοι Δραστηριότητας

Στον Όμιλο Σαράντη, τα προϊόντα που παράγουμε και αντιπροσωπεύουμε ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 

  • Καλλυντικά Ευρείας Διανομής (είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας)

 

  • Προϊόντα Οικιακής Χρήσης και Επαγγελματικής χρήσης

 

  • Προϊόντα Υγείας & Φροντίδας, (βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, διαγνωστικά, καλλυντικά φαρμακείου)

 

  • Καλλυντικά επιλεκτικής διανομής (επώνυμα αρώματα, κρέμες περιποίησης, μακιγιάζ)

 

Οι δύο πρώτες κατηγορίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Ομίλου, αφού αντιπροσωπεύουν το 90% περίπου του συνόλου των πωλήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των προϊόντων είναι ιδιοπαραγόμενα στις δύο κύριες παραγωγικές μονάδες του Ομίλου σε Ελλάδα και Πολωνία.

 

Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Σαράντη διαθέτει πάνω από 80 εμπορικά σήματα. Μάρκες με υψηλή αναγνωρισιμότητα που παράγονται από την εταιρεία μας, όπως οι STR8, BU, C-THRU, NOXZEMA, CARROTEN, BIOTEN, ELMIPLANT, KOLASTYNA, ORZENE, ASTRID, INDULONA, SANITAS, FINO, JAN NIEZBEDNY, AVA, ΤΕΖΑ, PYROX, CAMEL, και AFROSO, αποτελούν σημείο αναφοράς στις αντίστοιχες προϊοντικές τους κατηγορίες.

 

Παράλληλα, μέσω συμφωνιών αποκλειστικής διανομής, ο Όμιλος αντιπροσωπεύει και μία σημαντική σειρά από επώνυμα brands με διεθνώς αναγνωρίσιμα προϊόντα, όπως JOHNSON & JOHNSON, ANTONIO BANDERAS, PEARL DROPS, VIDAL, DENIM και WASH & GO.

 

Στην κατηγορία Προϊόντων Υγείας & Φροντίδας, ο Όμιλος παράγει και αντιπροσωπεύει

κορυφαίες μάρκες στο χώρο των βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, διαγνωστικών και καλλυντικών φαρμακείου. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις SOLENE, LANES, CLEARBLUE.

 

Τέλος, η κατηγορία Καλλυντικών Επιλεκτικής Διανομής προσθέτει στην γκάμα προϊόντων του Ομίλου ισχυρά ονόματα από γνωστούς διεθνής οίκους αρωμάτων, καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, ανάμεσά τους τα LA PRAIRIE, PRADA, LOLITA LEMPICKA, NINA RICCI CARTIER, JEAN PAUL GAULTIER.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι