Έρευνα & Ανάπτυξη

Πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό, ο Όμιλος μας έχει καταφέρει να αναπτυχθεί χάρις στην έμφαση που δίνουμε στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την υψηλή ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς. Η συνεχής έρευνα για τη βελτίωση των προϊόντων μας ή τον σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων είναι αυτή που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.

 

Στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου, επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων έχουν σαν κύριο μέλημά τους την ιδανική εφαρμογή της επιστημονικής τους γνώσης σε προϊόντα πρωτοποριακά και απόλυτα ασφαλή για την υγεία. Παράλληλα, ο Όμιλος συνεργάζεται με διεθνή εξειδικευμένα ινστιτούτα ερευνών, σχεδιασμού και ανάπτυξης.

 

Με συνεχείς ελέγχους ποιότητας σε όλες τις φάσεις παραγωγής, από τη συλλογή των πρώτων υλών μέχρι την τελική τους εμφάνιση στα σημεία πώλησης, τα προϊόντα μας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα πλέον απαιτητικά ποιοτικά κριτήρια, αλλά και στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η παραγωγή καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης στην Ελλάδα είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 22716 και ISO 9001 αντιστοίχως. Επιπρόσθετα, η διανομή των προϊόντων υγείας και φροντίδας στην Ελλάδα είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και ISO 13485.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι