Οι άνθρωποί μας

Σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του, ο Όμιλος Σαράντη βασίζεται στην ενέργεια, την πρωτοβουλία και την δημιουργικότητα των εργαζομένων του. Αυτοί αποτελούν άλλωστε την κινητήρια δύναμή του.

 

Οι άνθρωποί μας εργάζονται σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο περιβάλλον, που ενθαρρύνει και αναγνωρίζει τη συμμετοχή και προσπάθεια όλων και προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Μάλιστα, αποτελεί δέσμευσή μας να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους τους εργαζομένους μας, χωρίς διακρίσεις.

 

Οι ανταγωνιστικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στις αγορές όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος απαιτούν επιχειρησιακές λειτουργίες και πρακτικές που προάγουν την καινοτομία και την αποδοτικότητα. Γι' αυτό επενδύουμε σε προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδικευμένα σεμινάρια, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων μας.

 

Οι προοπτικές εξέλιξης, οι αξίες που μοιραζόμαστε, αλλά και η προτεραιότητα που δίνουμε στους ανθρώπους μας, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα της εταιρίας καθιστούν τον Όμιλο Σαράντη ένα συναρπαστικό περιβάλλον εργασίας για ανθρώπους με όραμα και διάθεση για δημιουργική εργασία.


Κώδικας δεοντολογίας

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι