Μήνυμα προέδρου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ.

 

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Όμιλος Σαράντη προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις καθημερινές ανάγκες ενός απαιτητικού αγοραστικού κοινού, σε ένα όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σήμερα, έχουμε καταφέρει πολλά από τα προϊόντα μας να είναι πρώτα στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλες μας τις δραστηριότητες και αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική μας επένδυση. Μαζί,  μοιραζόμαστε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους, και λειτουργούμε σε καθημερινή βάση, μένοντας πιστοί στις αξίες μιας εταιρείας που όσο δυναμικά και αν αναπτύσσεται, διατηρεί  πάντα τα “οικογενειακά” χαρακτηριστικά της.

 

Η έρευνα, η καινοτομία, η φιλοσοφία μας για υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η υιοθέτηση πρακτικών κοινωνικής ευθύνης και μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, προσδιορίζουν τα προϊόντα μας και παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Ομίλου.

 

Παράλληλα, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τους μετόχους μας και κατά κύριο λόγο με τους καταναλωτές, αποτελούν για τον Όμιλο Σαράντη την πιο σημαντική εγγύηση για ένα μέλλον βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς. 

 

Γρηγόρης Σαράντης

Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι